Αρχική Σελίδα

Shenzhen Welltek Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. τεχνολογίας Welltek Shenzhen, ΕΠΕ είναι επιχείρηση που ενσωματώνει την επαγγελματική έρευνα, το σχέδιο, το εσωτερικό εμπόριο και το διεθνές εμπόριο. Συμμετέχουμε κυρίως στον εξοπλισμό μασάζ, όπως το πυροβόλο όπλο μασάζ, το λαιμό massager, το πόδι massager και το πόδι massager, τη φροντίδα δέρματος και τον εξοπλισμό υγειονομικής περίθαλψης. Τα προϊόντα μας έχουν πιστοποιηθεί από το CE, Rohs, FCC, UL για τη διεθνή αγορά. Και τα προϊόντα έχουν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που πωλούνται ομαλά παγκοσμίως. Λόγω της πλούσιας εμπειρίας μας, έχουμε συλλάβει το μερίδιο αγοράς στις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Νοτιοανατολική Ασία κ.λπ. Έχουμε χτίσει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους παγκόσμιους πελάτες μας με την ανταγωνιστική τιμή, την αξιόπιστη ποιότητα, την άριστη υπηρεσία και την επιβεβαιωμένη εγκαίρως ναυτιλία μας. Οι εγκαταστάσεις και το Q μας Γ σε όλα τα στάδια της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη συνολική ικανοποίηση πελατών. Η έγκαιρη και αποτελεσματική υπηρεσία, πλήρες σύστημα πελατών είναι το κλειδί για να διατηρήσει τη σχέση πελατών. Δίνουμε περισσότερη προσοχή σε κάθε μέρος της παραγωγής για να επιβεβαιώσουμε την ποιότητα των προϊόντων. Κάθε εργαζόμενος στο εργοστάσιο ξέρει τις λεπτομέρειες της ποιότητας των προϊόντων. Ο cOem και η υπηρεσία ODM είναι διαθέσιμοι σε μας. Και καλωσορίζουμε τους πελάτες μας για να μας πούμε τη συγκεκριμένη απαίτησή τους για οποιαδήποτε τροποποίηση που θα χρειάζονταν. Καλωσορίστε για να μας επισκεφτείτε. Αφιερωνόμαστε στον πιό αξιόπιστο προμηθευτή και θα επιθυμούσαμε να μοιραστούμε την έννοια της ποιότητας και της υπηρεσίας με ολόκληρο τον κόσμο.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

ευρέως και γρήγορα αναγνωριζόμαστε για τα προϊόντα μασάζ στην εγχώρια αγορά της Κίνας. Και η διοικητική φιλοσοφία μας πρόκειται να αποδώσει την υψηλή σημασία στην ποιότητα των προϊόντων μας και την απόδοση για να κρατήσει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες μας. Και συνεχίζουμε να επεκτείνουμε την υπερπόντια αγορά μας. Χαιρετίζουμε θερμά τους συνέταιρους από για να χτίσουμε σε όλο τον κόσμο μια μακροπρόθεσμη συνεργασία.

Τα προϊόντα μας έχουν πιστοποιηθεί από το CE, Rohs, FCC, UL για τη διεθνή αγορά. Και τα προϊόντα έχουν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που πωλούνται ομαλά παγκοσμίως.

Shenzhen Welltek Technology Co., Ltd.
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Welltek/OEM

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 5 million -10 million

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Welltek Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Welltek Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Welltek Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις